M&MJong30

M&MJong30 is een eenmansbedrijf. Dit bedrijf is gestart vanuit passie voor mensen, maar vooral om jongeren de begeleiding te geven die ze nodig hebben.

Over At

Drie jaar geleden ben ik met mijn gezin verhuisd vanuit Gouda naar Hoogeveen. Wij zochten een rustige leefomgeving voor ons zelf en voor onze zoon. Onze zoon heeft het syndroom van Asperger, waardoor vooral hij behoefte heeft aan een rustige leefomgeving en een andere mentaliteit. Inmiddels genieten wij allemaal van de rust die Drenthe ons biedt.

In Gouda werkte ik in de gehandicapten zorg. Ik bood gehandicapten volwassenen de zorg waar zij behoefte aan hadden om een normaal leven te kunnen leiden, zoals wij allemaal willen. Eenmaal woonachtig in Hoogeveen ben ik in Friesland gaan werken met jongeren. Ik deed begeleiding intern, aan huis en logeeropvang. Het is mooi om te zien dat jongeren met begeleiding en wat hulp, zich vaak op een hele positieve manier kunnen ontwikkelen. Ontwikkelen naar zelfstandigheid.

Door mijn rustige houding en respect voor deze jongeren bereik ik vaak de gewenste resultaten. We zijn allemaal mensen, beperking of niet. Iedereen heeft zijn sterke en zwakke punten. Het is mooi om jongeren te laten bereiken wat ze werkelijk willen. Belangrijk hierin is goed contact te krijgen met deze jongeren. Contact van mens tot mens en niet zozeer in begeleider-cliënt. Belangrijk hierin vind ik om het gezin of partners dichter bij elkaar te brengen. Met gerichte doelen naar de cliënt toe en het verbeteren van de communicatie onderling tussen cliënt en omgeving is er een hoop te winnen in ontwikkeling en leefbaarheid.

Zelf ben ik een open persoon. Belangrijk vind ik het om een ieder in zijn eigen waarde te laten en een ieder te respecteren om wie hij of zij is. Vertrouwen en respect zijn belangrijke pilaren in de manier waarop ik begeleid.

Vanuit dit standpunt voer ik dit bedrijf en geef mensen die een handje hulp nodig hebben, de kans om verder te komen met hun leven.

A   A
*