Begeleiding

M&MJong30 geeft begeleiding aan huis met als doel de cliënt te helpen zelfredzaam te worden en beter contact te krijgen en onderhouden met hun directe omgeving. Onderdelen van de begeleiding kunnen bijvoorbeeld zijn: koken, persoonlijke verzorging, huishouden, inzicht eigen financiën en communicatie. De primaire focus van M&MJong30 ligt bij de begeleiding van jongeren tot 30 jaar, ongeacht of die zelfstandig wonen of bij hun ouders.

Werktijden

M&MJong30 geeft begeleiding van maandag t/m vrijdag waarbij tijden in overleg worden geregeld. Afhankelijk van schooltijden en/of werktijden kan de begeleiding overdag of in de avonden gegeven worden. In overleg kan er eventueel in het weekend afgesproken worden.

Kosten en betaling

De begeleiding wordt betaald vanuit het PGB. Als je liever op een andere wijze wilt betalen, dan is dit na overleg mogelijk. Contracten worden opgesteld conform de eisen van de AWBZ. Het tarief wordt middels overleg afgesproken. Afhankelijk van indicatie en wensen van de cliënt wordt er gekeken hoeveel uur begeleiding per week er nodig is.

M&MJong30 werkt vanuit ervaring en gaat uit van de krachten van de cliënt zelf. Een respectvolle benadering en het opbouwen van een vertrouwensband zijn de steunpilaren voor onze werkwijze.

Regelingen en algemene voorwaarden kun je hier vinden, of door op de link “Algemene voorwaarden” te klikken aan de onderkant van de website.

A   A
*